Roláda KETTY

Roláda KETTY

Recept na jednu roládu

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:

Roládový plát:

  • Piškotový plát s kakem, výška 0.5 cm.

Vanilkový sirup:

Jádro schované v krému:

Zdobení:

Postup

  • Na kakaový piškotový plát stěrkou rozetřeme Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233) a posypeme drcenými lískovými ořechy.
  • Připravíme krém Lískový oříšek Imperial jemným přimícháním Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222) do šlehačkového krému Baravese (krém Bavarese lze vyrobit předem společně pro více různých dortů).
  • Krém Lískový oříšek Imperial rozetřeme stěrkou na celý piškotový plát, dokud není zcela zakrytý.
  • Plněný piškot srolujeme po delší straně a vložíme do chladničky.
  • Roládu nakrájíme na několik kousků a polijeme polevou Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233).
  • Ozdobíme celými opečenými lískovými oříšky a čokoládovými ruličkami.