Poleva s kousky Marakuja - 2 kg

Poleva s kousky Marakuja - 2 kg

Poleva s kousky Marakuja - 2 kg
kg bez DPH: 410,00 Kč
kg s DPH: 459,20 Kč
prodejní ks s DPH: 919,52 Kč
prodejní ks bez DPH: 821,00 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Variegato s přírodní chutí a kousky Passiofruit - Maracuja. Obsahuje 33% Maracuji.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

Zmrzlina Bílá Vášeň

Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
360 g Smetana 33% tuku
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438)
250 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)

 

Dort Jogurt Marakuja

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    30 g Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
  400 g Jogurt čerstvý bílý
  300 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Poleva na zvlhčení piškotu

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Likéru maraschino. 

Postup

 

Zmrzlina Jogurt a Marakuja

Zmrzlina Bali (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

320 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388)

200 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)

200 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)

Strouhaný kokos

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami, posypeme kokosem nebo mandlovými lupínky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Tropicana

Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2436

Složení

Složení výrobku: cukr, ovoce passionfruit 33%, glukózový sirup, rostlinný výtažek ze světlice barvířské, kyselina: kyselina citronová, zahušťovací prostředek: pektin, aroma, potravinářské barvivo: E120.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 258 kcal
  • Sacharidy: 62.9 g
  • - z toho cukry: 60.4 g
  • Tuky: 0.1 g
  • Bílkoviny: 0.8 g
  • Sůl: 0.2 g
  • Sušina: 64 g