Variegato s přírodní chutí a kousky Passiofruit - Maracuja. Obsahuje 33% Maracuji.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
360 g Smetana 33% tuku |
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
250 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436) |
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
30 g Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
400 g Jogurt čerstvý bílý
300 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
320 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388)
200 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)
200 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
Strouhaný kokos
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami, posypeme kokosem nebo mandlovými lupínky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.