Smetanová báze Royal: 7,6% tuku, 16,5% cukru, ze sušeného mléka, 60 kg

Smetanová báze Royal: 7,6% tuku, 16,5% cukru, ze sušeného mléka, 60 kg

Receptura na pasterizátor 60 kg:

 34200 g kvalitní voda

   6600 g Smetana 33% tuku

   5100 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586)

   7800 g cukr krupice

   2100 g Dextróza (kód: 2126)

   2100 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

   2100 g Stabilita Plus - doplněk do zmrzlinových receptů (kód: 3078)

 

Postup s pasterizací:

  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a smetany a výslednou tekutou směs nalijeme do pasterizátoru (nebo lze suché ingredience zamíchat až během pasterace: sušené mléko při dosažení teploty vody v pasterizátoru 35 °C a potom cukr s bází při teplotě 45 °C)

  3. Směs se pasteruje automaticky, na několik sekund se dosáhne teploty 85 °C a následně se směs prudce zchladí na 4 °C.

  4. Pro lepší konzistenci doporučujeme nechat zchlazenou směs v pasterizátoru uzrát minimálně 6 hodin (ideálně přes noc) při 4 °C.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.