Perfektní krémová poleva / náplň Lískový oříšek pro všestranné cukrářské použití.
Můžete plnit pečivo jako jsou koláče, croissanty, palačinky. Můžete polévat dorty a dezerty nebo je ochucovat, třeba v případě mousse, šlehačkových dortů a Bavorských krémů. Překvapivá chuť a struktura dezertů a pečiva naplněného a nazdobeného k dokonalosti.
Vysoce kvalitní krém, který zvyšuje kvalitu a autenticitu výrobku. Cremosette můžete věřit!
Předpečte koláč 12 minut, naplňte CREMOSETTE a poté pokračujte v pečení dalších 8 minut při 180 ° C.
CREMOSETTE Oříšková čokoláda, Lískové ořechy s kakaem, Hořká čokoláda a Mléčná čokoláda mohou být pečeny při 180 ° C po dobu 20 minut. U všech ostatních příchutí je vhodné křehké pečivo předem upéct.
Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění croissantů před kynutím nebo po upečení.
Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění všech pečených produktů (např. Croissanty, cannoli, koláče, koblihy atd.), které budou uloženy v nechlazených vitrínách na prodej.
Pro toto použití musí být CREMOSETTE před poléváním zahřáto na 35 ° C (možno i v mikrovlnné troubě). Přebytečný produkt je vhodné skladovat v čisté nádobě.
Ne, díky svým složkám má tento krém velmi dobrou strukturu, a to i za těchto podmínek.
Ano, CREMOSETTE lze použít jako ochucovací pastu pro pěny, bavorské krémy a šlehačkové dorty. Orientační dávka je asi 250 g produktu na kg základní směsi.
Ano, je to možné při zpracování za tepla i za studena.
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:
Roládový plát:
Vanilkový sirup:
Jádro schované v krému:
Zdobení:
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233)