Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky - 3,5 kg
TOP
kg bez DPH: 543,00 Kč
kg s DPH: 608,16 Kč
prodejní ks s DPH: 2.128,00 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.900,00 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 43,44 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Přírodní ochucovací pasta s příjemnou chutí vlašských ořechů s kousky.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Zmrzlina Vlašský ořech

na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze Royal 4.000
80 g Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky (kód: 2363) 320

 

Smetanová Superior vlašský ořech

Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
800 g Smetana 33% tuku
380 g Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky (kód: 2363)
  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2363

Složení

Složení výrobku: lískové ořechy, cukr, slunečnicový olej, aroma, emulgátor: sojový olej.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 629 kcal
  • Sacharidy: 43.8 g
  • - z toho cukry: 41.2 g
  • Tuky: 48.6 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 4.9 g
  • Bílkoviny: 3.9 g
  • Sušina: 97 g

Alergeny:
  • ořechy
  • sója

Recepty k produktu: