Ochucovací pasta pro výrobu zmrzlin a krémů s chutí máslových sušenek.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 4.000 |
60 g | Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360) | 240 |
60 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 240 |
50 g | Poleva s kousky Biscotto (kód: 2371) | dle chuti |
3360 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)
8 g Skořice mletá
200 g Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083)
100 g Poleva s kousky Zlaté rozinky (kód: 3084)
drcené mandle (dle chuti)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.