Ochucovací pasta Muffin - 3,5 kg

Ochucovací pasta Muffin - 3,5 kg

Ochucovací pasta Muffin - 3,5 kg
kg bez DPH: 399,00 Kč
kg s DPH: 446,88 Kč
prodejní ks s DPH: 1.564,64 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.397,00 Kč

dávkování: 50 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 19,95 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Ochucovací pasta pro výrobu zmrzliny a krémů s oblíbenou chutí pečených Muffinů.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Zmrzlina Muffin

na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze Royal 4.000
60 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356) 240
60 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) 240
50 g Poleva s kousky Muffin (kód: 2373) dle chuti

 

Zmrzlina Lesní koláč

Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

 690 g cukr krupice

 300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)

 800 g Smetana 33% tuku

 220 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)

 250 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)

Zmrzlina British Muffin (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3480 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

200 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)

200 g Poleva s kousky Muffin (kód: 2373) 

200 g Poleva s kousky Borůvka (kód: 2819) 

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Cremino Jaffy

Inspirováno slavnou britskou pochoutkou, Jaffy Cremino se skládá z delikátního sušenky a vanilkového želatiny, vrstev piškotového dortu, vonné pomerančové omáčky a nového lahodného krému Poleva krémová Loveria Křupavá Hořká čokoláda (kód: 3224). Gelato na zakousnutí!

Postup

Šlehačkový dort Lesní plody

Krém Lesní plody

 1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
   200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
     90 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
     40 g Ochucovací pasta Lesní plody (kód: 2686)
     50 g Piškotový plát světlý
   100 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163) .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí 1/2 pastou Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356) a 1/2 pastou Ochucovací pasta Lesní plody (kód: 2686), které se lehce vmíchají do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem. Obě vrstvy krému se oddělí další vrstvou piškotu.
  • Dort se nechá zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí  Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Dort Primavera

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    60 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
    50 g Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  100 g čerstvé jahody
    50 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Zvlhčující poleva na piškot

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g likéru Maraschino. 

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356).
  • Dno formy vyložíme piškotem, který zvlhčíme Bagna Maraschino.
  • Naplníme do poloviny formu šehačkou Babiččin krém.
  • Ozdobíme Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494).
  • Přidáme druhou polovinu šlehačky Babiččin krém a pečlivě doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté vyndáme dort z formy a zdobíme povrch dortu čerstvým ovocem potřeným Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277).
  • Okraj dortu dozdobíme šlehačkou.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

Zmrzlina Crema Veneziana (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3480 g Tekutá smetanová báze Royal

280 g Smetana 33% tuku

240 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)

200 g Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820)

200 g Poleva křupavá Čokoládová (Stracciatella) Grand (kód: 2958)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2356

Složení

Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, voda, vaječný žloutek, mléko, stabilizátor: pektin, barva: kurkumin, betakaroten, kyselina: kyselina citronová, antioxydant: kyselina askorbová.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 3 - vejce
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 308 kcal
  • Sacharidy: 68.8 g
  • - z toho cukry: 60 g
  • Tuky: 2.7 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 1.7 g
  • Bílkoviny: 0.8 g
  • Sůl: 1.01 g
  • Sušina: 72 g