Hladká pasta s příjemnou chutí bílé čokolády.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
360 g Smetana 33% tuku |
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
250 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436) |
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).