Ztužovač šlehačky Lískový oříšek - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Lískový oříšek - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Lískový oříšek - na šlehačkové dorty - 3 kg
kg bez DPH: 450,00 Kč
kg s DPH: 504,00 Kč
prodejní ks s DPH: 1.512,00 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.350,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Směs na výrobu krému s přírodní chutí lískových oříšků.

Kvalitně ochucená směs na přípravu šlehačkových dortů a krémů (pouze přimícháte do vody a vychlazené šlehačky), pudinků a pannacotty (pouze přidáte do horkého mléka a smetany) a dokonce z ní vyrobíte i polevu na dorty (pouze přidáte vodu).

Lískooříškový dort

Třené těsto Sandy Ø 26 cm

100 g  Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
  45 g  vejce
  45 g  Máslo 82%
  10 g  kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 – 5 min.
  • Pečeme při 190 ºC po dobu 10 min. při puštěném větrání.

Dortový korpus světlý (na 1 dortový korpus Ø 26 cm)

330 g   Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
215 g  vejce
  50 g  kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Lískooříškový krém

100 g  Ztužovač šlehačky Lískový oříšek - na šlehačkové dorty (kód: 2010)
125 g  kvalitní voda min. 20 ºC
500 g  našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky.

Poleva rum

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Rumu.

Postup

  • Do dortové formy vložíme tenký plát ze  Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413), potřeme  Bagna rum a přikryjeme silnějším plátem  Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345).
  • Na piškot dáme polovinu Lískooříškového krému.
  • Vložíme další plát piškotu, doplníme formu zbytkem Lískooříškového krému a uhladíme povrch.
  • Nechat vychladit v ledničce cca 2 hodiny.
  • Po vychladnutí jemně posypeme povrch dortu oříškovou drtí a ozdobíme šlehačkou.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2010

Složení

Složení výrobku: cukr, pražené lískové oříšky, želatina, aroma, modifikovaný škrob, sůl.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 450 kcal
  • Sacharidy: 70.2 g
  • - z toho cukry: 67.2 g
  • Tuky: 13.5 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g
  • Bílkoviny: 11.1 g
  • Sůl: 0.48 g
  • Vláknina: 1.6 g
  • Sušina: 96.88 g

Alergeny:
  • ořechy

Recepty k produktu: