Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty - 3 kg
kg bez DPH: 373,00 Kč
kg s DPH: 417,76 Kč
prodejní ks s DPH: 1.253,28 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.119,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Směs na výrobu hruškového krému s přírodní chutí hrušek.

Kvalitně ochucená směs na přípravu šlehačkových dortů a krémů (pouze přimícháte do vody a vychlazené šlehačky), pudinků a pannacotty (pouze přidáte do horkého mléka a smetany) a dokonce z ní vyrobíte i polevu na dorty (pouze přidáte vodu).

Hruškový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

330 g  Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Krém Hruškový

100 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Hrušková poleva

  50 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
100 g kvalitní voda

  • Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat. 

Neutrální krém na dozdobení

  38 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
  50 g kvalitní voda 25º - 30 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 25 - 30 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Postup

  • Piškotový dortový plát o výšce cca 1 cm položíme do formy a potřeme meruňkovým džemem.
  • Na piškotový korpus natřeme vyšší vrstvu krému Hruška a položíme další tenkou vrstvu korpusu.
  • Krém doplníme do okraje a dáme do ledničky na cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice potřeme dort hruškovou polevou a dozdobíme Mini Hrušky ve sladkém nálevu (loupané, celé) (kód: 2732)
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2149

Složení

Složení výrobku: cukr, želatina, syrovátka, sušené hrušky, škrob, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, modifikovaný škrob, barva: špenátový extrakt.
Alergeny:
  • 7 - mléko
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 377 kcal
  • Sacharidy: 84.9 g
  • - z toho cukry: 81.6 g
  • Tuky: 0.2 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.1 g
  • Bílkoviny: 8.6 g
  • Sůl: 0.19 g
  • Vláknina: 0.9 g
  • Sušina: 94.79 g

Recepty k produktu:

Hruškový dort

Hruškový dort

———