Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet - 2 kg

Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet - 2 kg

Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet - 2 kg
kg bez DPH: 560,00 Kč
kg s DPH: 627,20 Kč
prodejní ks s DPH: 1.254,40 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.120,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Směs na výrobu tiramisu krému vhodného nejen do diabetických zákusků a dortů. Bez přidaného cukru.

Má přirozenou sladkou chuť, přesto neobsahuje cukr (Sacharózu).

 

Tiramisu pohárek PurSweet

Krém Tiramisú

  100 g Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046)                      
  125 g kvalitní voda 20 ºC                                               

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:                                                  

  500 g vychlazená našlehaná Smetana 33% tuku

Šlehačka

    5 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet (kód: 2423)
  10 g kvalitní voda 40 ºC
100 g Smetana 33% tuku

Postup

  •  Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046) smícháme s vodou a lehce vmícháme do našlehané šlehačky.
  •  Získáme jemný ochucený krém, který vložíme do sáčku na zdobení a dáme vychladit do lednice na cca 5 – 10 minut.
  • Připravíme si skleněné poháry.
  • Krémem naplníme 1/3 poháru, vložíme upečený piškot z Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425) namočený v caffe espresso, popř. v rozmačkaném neoslazeném ovoci. Následně naplníme krém do 2/3 poháru, vložíme další zvlhčený piškot a ozdobíme povrch krémem.
  • Povrch moučníku dozdobíme tenkou vrstvou Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), ovocem, neoslazenou šlehačkou, nebo můžeme vytvořit dekorace z rozpuštěné PurSweet Čokoláda hořká blok (kód: 2035)
  • Hotové poháry před podáváním vychladíme.

Tiramisu dort PurSweet

Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)

  140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)  
    35 g pšeničná polohrubá mouka  
  175 g vejce
    12 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:

    20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

  •  Pečeme při 190 ºC cca 30 min.

Tiramisu krém

   100 g Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046)
   125 g kvalitní voda 20ºC
   500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

Postup

  • Tenkou vrstvu piškotového korpusu potřeme tiramisu krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu. 
  • Natřeme další vrstvu tiramisu krému až do kraje formy.
  • Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
  • Po vyndání z lednice Pomocí šablony Tiramisu dozdobíme dort 20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478).
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2046

Složení

Složení výrobku: maltitol, sušené mléko odtučněné, mascarpone v prášku (mascarpone, odtučněné mléko, mléčná bílkovina), želatina, aroma, sůl, výtažek z dýně .

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 361 kcal
  • Sacharidy: 64.6 g
  • - z toho cukry: 14.2 g
  • Tuky: 12.8 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 7.7 g
  • Bílkoviny: 16.6 g
  • Sůl: 0.68 g
  • Sušina: 94.68 g

Alergeny:
  • mléko

Recepty k produktu: