Popis
Směs na výrobu krému s intenzivní malinovou chutí, který je vhodný nejen pro diabetiky. Bez přidaného cukru. Smíchejte 200 g této směsi + 200 g Voda + 600 g neslazená vyšlehaná šlehačka.
Má přirozenou sladkou chuť, přesto neobsahuje cukr (Sacharózu).
Malinový dort PurSweet
Piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort):
175 g vejce
12 g kvalitní voda
Šlehačkový krém malinový:
150 g Ztužovač šlehačky Malina PurSweet (kód: 2440)
150 g kvalitní voda 20ºC
450 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- ztužovač promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Želé:
500 g kvalitní voda 100°C
POSTUP VÝROBY DORTU:
- Tenkou vrstvu piškotového čokoládového korpusu vložíme na dno vyšší formy a potřeme malinovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu.
- Natřeme vyšší vrstvou malinového krému.
- Položíme další tenkou vrstvu korpusu a povrch dortu jemně posypeme výrobkem Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762).
- Dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
- Po vyndání z lednice umístíme na povrch dortu 450 g Mražené maliny lehce promíchané s 20 g výrobku Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762).
- Postupně zalijeme mírně zchlazeným želé.
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2440
Složení
Složení výrobku: maltitol, sušené maliny, želatina, kyselina: kyselina citrónová, aroma, prášek z červené řepy, maltodextrin.
Nutriční hodnoty / 100 g:- Energie: 240 kcal
- Sacharidy: 87.2 g
- - z toho cukry: 2.1 g
- Tuky: 0.1 g
- - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.05 g
- Bílkoviny: 5.2 g
- Sůl: 0.04 g
- Vláknina: 1.8 g
- Sušina: 94.34 g