Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty - 3 kg

Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty - 3 kg
kg bez DPH: 299,00 Kč
kg s DPH: 334,88 Kč
prodejní ks s DPH: 1.004,64 Kč
prodejní ks bez DPH: 897,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Směs na výrobu osvěžujícího krému s lahodnou chutí citrónu.

Kvalitně ochucená směs na přípravu šlehačkových dortů a krémů (pouze přimícháte do vody a vychlazené šlehačky), pudinků a pannacotty (pouze přidáte do horkého mléka a smetany) a dokonce z ní vyrobíte i polevu na dorty (pouze přidáte vodu).

Citronový dort

Základ z třeného těsta (na 1 plát Ø 26 cm)

100 g    Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
  45 g    vejce
  45 g    Máslo 82%
  10 g    kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 – 5 min.
  • Pečeme při 190ºC po dobu 10 min při puštěném větrání.
  • Po vychladnutí na povrch natřeme cca 100 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).

330 g     Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g     vejce
  50 g     kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.

  • Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Krém Citronový

100 g      Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty (kód: 2104)
125 g      kvalitní voda 20ºC
500 g      našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Citronová poleva

  50 g     Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty (kód: 2104)
100 g     kvalitní voda 20ºC

  • Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat. 

Neutrální krém

  75 g     Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g     kvalitní voda 25º- 30ºC
500 g     našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 25º-30ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Postup

  • Na základní plát z třeného těsta, potřený Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416), položíme ve formě piškotový plát o výšce 1,5 cm .
  • Na piškotový korpus natřeme vyšší vrstvu krému Citrón a položíme další tenkou vrstvu korpusu.
  • Krém doplníme do okraje a dáme do ledničky na cca 2 hod. zpevnit. .
  • Po vyndání z lednice potřeme dort citrónovou polevou a dozdobíme neutr. krémem a čok. ornamenty.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2104

Složení

Složení výrobku: cukr, fruktóza, želatina, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, modifikovaná škrob, aroma, škrob, koncentrovaný citrónový džus, sůl.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 374 kcal
  • Sacharidy: 87.4 g
  • - z toho cukry: 78.5 g
  • Bílkoviny: 6 g
  • Sůl: 0.26 g
  • Sušina: 93.66 g

Recepty k produktu:

Citronový dort

Citronový dort

———