Popis
Směs na rychlou výrobu banánového krému s oblíbenou chutí banánu.
Kvalitně ochucená směs na přípravu šlehačkových dortů a krémů (pouze přimícháte do vody a vychlazené šlehačky), pudinků a pannacotty (pouze přidáte do horkého mléka a smetany) a dokonce z ní vyrobíte i polevu na dorty (pouze přidáte vodu).
Banánové řezy
Piškotový korpus Bisquit čokoládový
165 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
108 g vejce
25 g kvalitní voda
10 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
20 g kvalitní voda
Banánový krém
50 g Ztužovač šlehačky Banán - na šlehačkové dorty (kód: 1728)
62 g kvalitní voda
250 g Smetana 33% tuku
Čokoládová poleva
150 g Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
150 g Smetana 33% tuku
20 g med, lze nahradit i tekutou glukózou
50 g Máslo 82%
Postup
- Na dno formy vyložené korpusem naneseme 1/3 banánového krému, do krému vložíme banány, přidáme další třetinu krému a uhladíme. Překryjeme korpusem na který naneseme zbytek banánového krému a opět přikryjeme korpusem a mírně přitlačíme.
- Dáme ztuhnout nejlépe do druhého dne do lednice.
- Po ztuhnutí vyjmeme řez z formy a celý potáhneme čokoládovou polevou.
Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...
Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:
Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):
Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):
Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):
Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):
Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:
Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 1728