Ztužení šlehačkových dortů - Semifreddo Neutro

Ztužení šlehačkových dortů - Semifreddo Neutro

Pro chlazené šlehačkové dorty

  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

Postup

  • Do tekuté šlehačky vmícháme Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296). Vše společně vyšleháme.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou, která se lehce vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v mrazáku 1 - 5 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkové dezerty se po vyndání z mrazáku zdobí a uchovávají v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.