Pro chlazené šlehačkové dorty
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
Postup
- Do tekuté šlehačky vmícháme Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296). Vše společně vyšleháme.
- Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou, která se lehce vmíchá do ušlehané šlehačky.
- Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v mrazáku 1 - 5 hod. (podle velikosti dortu).
- Šlehačkové dezerty se po vyndání z mrazáku zdobí a uchovávají v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Související:
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
skladem
Sušený ztužovač šlehačky k výrobě šlehačkových dortů, které lze uchovávat zamražené a drží tvar i při teplotě v cukrářské vitríně (kolem 4°C). Vyšlehat společně 1 litr vychlazené smetany (kolem 33% tuku) + 200g Wonderpanna.
cena za kg: 299,00 Kč
———