Zrcadlová poleva Malinová - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Malinová - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Malinová - 1,5 kg
TOP
kg bez DPH: 264,00 Kč
kg s DPH: 295,68 Kč
prodejní ks s DPH: 442,40 Kč
prodejní ks bez DPH: 395,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Zrcadlově lesklá červená malinová poleva s přírodní barvou a skvělou chutí.

Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.

Dort Luna Rossa

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    30 g Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
  400 g Jogurt čerstvý bílý
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Malinové srdce uvnitř

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  70 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
  30 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)

  • Vyšleháme šlehačku se Semifreddo Neutro, vodou, ochutíme Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
  • Naplníme formičku a zmrazíme na - 20 ºC. 

Bagna malina

Postup přípravy dortu

  • Vyšleháme šlehačku se Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí směs čerstvého jogurtu s Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259).
  • Polovinu polokoule naplníme touto jogurtovou šlehačkou.
  • Doprostřed nalijeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a na to vložíme předem připravené malinové srdce.
  • Přidáme druhou polovinu jogurtové šlehačky.
  • Uzavřeme piškotovým plátem, zvlhčeným Bagna malina.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté přelijeme polevou Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497) přihřátou na 40/45 ºC.
  • Dozdobíme.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

 

Malinový řez s jogurtovou náplní

Malinový plát (2 plechy 80 x 60 cm)

1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  150 g kvalitní voda
  750 g vejce

  • Vše se spojí a cca 10 min. rychle šlehá.

100 g cukr krupice 
100 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)

  • Smíchají se a vmíchají do směsi na plát.
  • Rozetře se na dva plechy a posype drcenými pistáciovými oříšky.
  • Teplota pečení: 240-250 °C 
  • Doba pečení: cca 6-7 min. (bez větrání)

Jogurtový krém (1 plech 60 x 20 cm)

  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
  100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
    65 g kvalitní voda
    20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea

  • Vše společně vyšleháme.
  • Proloží se 3 pláty Malinového korpusu 2 vrstvami Jogurtového krému.

Dozdobení

Povrch se potře Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)Zrcadlová poleva Marakuja (kód: 2511) nebo  Zrcadlová poleva Pomerančová (kód: 2569) a čerstvým ovocem apod.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2497

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, cukr, šťáva z malin 15%, modifikovaný škrob, rostlinné výtažky z jablek, ředkve, brambor a světlice barvířské, regulátory kyselosti: kyselina citronová, citrát sodný, stabilizátor: pektin, aroma, konzervační látka. sorban draselný, barvivo: E120 karmína.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 261 kcal
  • Sacharidy: 64.7 g
  • - z toho cukry: 48.7 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sůl: 0.01 g
  • Sušina: 64.81 g