Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové dorty apod. Lze ji ochutit a obravit ochucovací pastou, čímž získáte mnoho dalších zrcadlově lesklých polev.
Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
60 g Ochucovací pasta Vaječný likér Linea (kód: 2549)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
50 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
Croccantové ozdoby apod.
Zmrzlina vyrobená z Zmrzlinová směs Hořká Čokoláda SuperBlack (kód: 2248)
50 g Ochucovací pasta Zlaté rozinky (kód: 2610)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
90 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617)
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Pistáciová drť dekorační
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
Odebereme si polevy Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) do plastovéých mís a ohřejeme v mikrovlnné troubě na 35 °C.
Rozehřáté polevy lehce promícháme cukrářskou špachtlí.
Zmrazený dezert vyjmeme z formy a položíme jej na cukrářský rošt.
Začneme na dezert rozlévat polevy směrem od středu k okrajům. Pokryjeme zatím pouze 2/3 plochy.
Špachtlí rozetřeme polevy tak aby vytvořily mramorování a směrem k nepolité 1/3 dezertu. Tím získáme hladké pokrytí celého moučníku.
Pomocí špachtle přeneseme dezert na servírovací podložku.
Pro optimální ztuhnutí polevy uložíme dezert do mrazáku (-18 °C) nebo použijeme šokové mrazení.
Po vyjmutí z mrazáku zdobíme libovolnou dekorací.
Všechny suroviny na tvarohový krém společně vyšleháme.
Obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a tvarohovým krémem a poté necháme zamrazit.
Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a uchováváme v chladící vitríně.
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)
Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Perník (kód: 2542), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
V polovině krému se protře Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619) a nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
Uchovává se v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
A poté se nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384).
A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
40 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Italia (kód: 2485)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a Pistáciová drť dekorační.
600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
50 g kvalitní voda
140 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
175 g kvalitní voda, ca. 20 °C
700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
140 g Ztužovač šlehačky Stracciatella - na šlehačkové dorty (kód: 2764)
175 g kvalitní voda 20 °C
700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
40 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
40 g kvalitní voda, teplá
250 g Smetana 33% tuku, tekutá
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...