Sada 50 cedulek, určených pro zasunutí do zmrzliny. Text na cedulkách lze libovolně měnit. Sada obsahuje bílý popisovací fix smazatelný vodou.
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Variegato Granátové jablko (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Variegato Granátové jablko (kód: 2468).
1550 gr Zmrzlinová směs Hruška Fruitcub3 (kód: 2949) (a ostatní chuti Fruitcub3)
2000 gr kvalitní voda
(35 g Dextróza (kód: 2126) ...volitelné ...pro jemnější strukturu zmrzliny)
1650 g | Voda horká 90 °C |
1350 g | Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) |
90 g | Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417) |
100 g | Farcitura Meruňka (kód: 2416) |
400 g | Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383) |
Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).
Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Farcitura Meruňka (kód: 2416).
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza (kód: 2126) |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352) |
400 g | Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
1 sáček (1600 g) Zmrzlinová směs Čokoláda z Ekvádoru - s garancí původu kakaa (kód: 3143)
2,4 litrů (2400 g) kvalitní voda horká
Přírodní zmrzlina se specifickou chutí, vůní pistácií pěstovaných na lávové půdě ve věhlasné sicilské oblasti Bronte.
Kompletní sušená směs pro přípravu zmrzliny borůvka, černý bez, citron.
1200 g Borůvka, Černý bez a Citron (kód: 2668)
2640 g kvalitní voda
80 g olivový olej kvalitní
3360 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)
8 g Skořice mletá
200 g Poleva s kousky Variegato Jablko se skořicí (kód: 3083)
100 g Poleva s kousky Variegato Zlaté rozinky (kód: 3084)
drcené mandle (dle chuti)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Kompletní sušený výrobek pro rychlou přípravu zmrzliny s výraznou chutí a barvou. Zmrzlinová směs se získá pouhým smícháním směsi s horkou vodou.
1 sáček (1600 g) Zmrzlinová směs Hořká Čokoláda SuperBlack (kód: 2248)
2,3 litrů (2300 g) kvalitní voda
3480 g Tekutá smetanová báze Royal
320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
200 g Masala Chai - sušené ochucení (kód: 2970)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny mletou skořicí nebo matcha tea a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
870 g | Směs na zmrzlinu Slaný karamel easy (kód: 2629) |
2130 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
1 g | sůl |
400 g | Poleva krémová Loveria Karamel (kód: 2662) |
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (ochucení)
300 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (dekorace)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).
Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Kompletní sušená směs pro přípravu zmrzliny heřmánek, meduňka, mučenka.
1200 g Relaxační zmrzlina - heřmánek, meduňka, mučenka (kód: 2667)
2640 g kvalitní voda
80 g olivový olej kvalitní (volitelné)