Zmrzlinové cedulky zapichovací - přepisovací, sada 50 ks + fix

Zmrzlinové cedulky zapichovací - přepisovací, sada 50 ks + fix

Zmrzlinové cedulky zapichovací - přepisovací, sada 50 ks + fix
prodejní ks bez DPH: 1.088,00 Kč
prodejní ks s DPH: 1.316,48 Kč
skladem


Parametry

Popis

Sada 50 cedulek, určených pro zasunutí do zmrzliny. Text na cedulkách lze libovolně měnit. Sada obsahuje bílý popisovací fix smazatelný vodou.

Zmrzlina Malaga

Zmrzlina Lískový oříšek Pesto

Zmrzlina Vanilka Madagaskar

Zmrzlina Lískový oříšek s bílou čokoládou

 

 

Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
  240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438)
  200 g Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468)
  400 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Zmrzlina Hruškový sorbet

 

Recept:

 1550 gr Zmrzlinová směs Hruška Fruitcub3 (kód: 2949) (a ostatní chuti Fruitcub3)

 2000 gr kvalitní voda

  (35 g Dextróza (kód: 2126) ...volitelné ...pro jemnější strukturu zmrzliny)

Postup:

  1. Obsah plechovky Fruitcub3 nalijte do karafy o objemu cca 5 lt.
  2. Přilijte kvalitní pitnou vodu.
  3. Vše promíchejte a nalijte do zmrzlinovače nebo zmrzlinového stroje.
  4. Hotovou zmraženou zmrzlinu umístěte do mrazničky, popř. přímo do zmrzlinové vitríny.

Zmrzlina Cremino Sacher

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

1650 g Voda horká 90 °C
1350 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
   90 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
  100 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  400 g Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).

  5. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  6. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  7. Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).

Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

 

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
  400 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818).

Zmrzlina Aztécká

Zmrzlina Smetanová Rozkoš

Zmrzlina Pařížský krém

Zmrzlina Pistáciové pesto

Zmrzlina Čokoláda z Ekvádoru

 

Receptura:

1 sáček (1600 g) Zmrzlinová směs Čokoláda z Ekvádoru - s garancí původu kakaa (kód: 3143)

2,4 litrů (2400 g) kvalitní voda horká

Postup:

  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně  90°C).
  • Nechat 30 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.

Zmrzlina Zahalená Rozkoš

Zmrzlina Řecký jogurt

Zmrzlina Cheesecake Jahodový

Zmrzlina Perníková

Zmrzlina Růžový grep, Bergamot a Růžový pepř

Postup výroby:

Zmrzlina Apple Crumble

Postup výroby:

Zmrzlina Karamel se slaným máslem

Postup výroby:

Zmrzlina s polevou Čoko Dark

Postup výroby:

Zmrzlina Jogurt s Brusinkovou polevou

Zmrzlina Pistacchio Verde di Bronte

 

 

Přírodní zmrzlina se specifickou chutí, vůní pistácií pěstovaných na lávové půdě ve věhlasné sicilské oblasti Bronte. 

Zmrzlina Vanilka Francaise

Relaxační zmrzlina borůvka, černý bez, citron

Kompletní sušená směs pro přípravu zmrzliny borůvka, černý bez, citron.

Receptura

1200 g Zmrzlina Borůvka, Černý bez a Citron (kód: 2668)
2640 g kvalitní voda
    80 g olivový olej kvalitní

Postup

  • Sáček rozpustit do vody, přidat olivový olej 80 - 160 g  (v případě točené zmrzliny olej vynechte) a důkladně promixovat.
  • Nechat 0,5 hodiny odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.

Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)

8 g Skořice mletá 

200 g Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Zlaté rozinky (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Oreo

Zmrzlina Mandle Avola

 

 

Zmrzlina Amarena

Zmrzlina Hořká Čokoláda SuperBlack

Kompletní sušený výrobek pro rychlou přípravu zmrzliny s výraznou chutí a barvou. Zmrzlinová směs se získá pouhým smícháním směsi s horkou vodou.

Receptura:

1 sáček (1600 g) Zmrzlinová směs Hořká Čokoláda SuperBlack (kód: 2248)

2,3 litrů (2300 g) kvalitní voda

Postup:

  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně  90°C).
  • Nechat 15 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.

 

Zmrzlina Masala Chai (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3480 g Tekutá smetanová báze Royal

320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

200 g Masala Chai - sušené ochucení (kód: 2970)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny mletou skořicí nebo matcha tea a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Pistácie s Malinami v bílé čokoládě

Zmrzlina alá sušenky Mila

 

 

Zmrzlina Citronový dortík a ricottou

Zmrzlina Cremino Slaný Karamel

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

  870 g Směs na zmrzlinu Slaný karamel easy (kód: 2629)
2130 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
      1 g sůl
  400 g Poleva krémová Loveria Karamel (kód: 2662)

Postup

  1. Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
  2. Nechat alespoň 30 minut odstát.
  3. Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
  4. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
  5. Dáme zmrazit (nejlépe pomocí šokového mražení).
  6. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Karamel (kód: 2662).

Zmrzlina s chutí sušenek Lotus

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze Royal

320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (ochucení)

300 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (dekorace)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).

  2. Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Jogurt a Marakuja

Zmrzlina Relaxační: Fenykl, Máta, Lékořice

Zmrzlina Relaxační: Heřmánek, Meduňka, Mučenka

Kompletní sušená směs pro přípravu zmrzliny heřmánek, meduňka, mučenka. 

Receptura

1200 g Heřmánek, meduňka, mučenka (kód: 2667)
2640 g kvalitní voda
    80 g olivový olej kvalitní (volitelné)

Postup

  • Sáček rozpustit do vody, přidat olivový olej 80 - 160 g (v případě točené zmrzliny olej vynechte) a důkladně promixovat.
  • Nechat 0,5 hodiny odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Kód: 2602

Recepty k produktu:

Zmrzlina Malaga

Zmrzlina Malaga

———

Zmrzlina Aztécká

Zmrzlina Aztécká

———

Zmrzlina Oreo

Zmrzlina Oreo

———

Zmrzlina Amarena

Zmrzlina Amarena

———