Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy - 1,8 kg

Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy - 1,8 kg

Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy - 1,8 kg
kg bez DPH: 315,00 Kč
kg s DPH: 352,80 Kč
prodejní ks s DPH: 635,04 Kč
prodejní ks bez DPH: 567,00 Kč

dávkování: 820 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 258,30 Kč
skladem


Parametry

Popis

Hotová směs pro výrobu zmrzliny hořká čokoláda. Zmrzlinová směs se získá pouhým smícháním této směsi s horkou vodou. 

Recept: 1,8 kg (1 sáček) + 2,2 kg horké vody. Nechat stát 1/2 hod.

Zmrzlina Čokoládová - jemnější

Recept:

1000 g Voda horká 90 °C

1200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)

100 g Dextróza (kód: 2126)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozmixujeme v karafě do horké vody, pak přímícháme mléko a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoládová

Recept:

2200 g Voda horká 90 °C

1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)

100 g Dextróza (kód: 2126)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Brownie all'Amarena - Mon Cherry

Recept na vaničku 4 kg:

2200 g Voda horká 90 °C

1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)

100 g Dextróza (kód: 2126)

200 g Poleva s kousky Višeň (kód: 2404)

čokoládové sušenky

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a čokoládovými sušenkami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Black Coffee

Recept na vaničku 4 kg:

 2200 g Voda horká 90 °C

 1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) 

   200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

   200 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)

Postup:

  1. Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)  a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Sacher

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

1650 g Voda horká 90 °C
1350 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
   90 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
  100 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  400 g Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).

  5. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  6. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  7. Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.8 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3065

Složení

Složení výrobku: čokoládový prášek 70% (kakao, cukr, dextróza, glukózový sirup, cocoa solids:32% min.),emulgátor:mono a diglyceridy mastných kyselin, cukrestery, stabilizátor:svatojánský chlebíček,guarová moučka, karboxymetylcelulóza, aroma .
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 414 kcal
  • Sacharidy: 55.7 g
  • - z toho cukry: 50.5 g
  • Tuky: 14.6 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 10.5 g
  • Bílkoviny: 11.9 g
  • Sůl: 1.24 g
  • Sušina: 83.44 g