Zmrzlina Vanilka Supreme (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Zmrzlina Vanilka Supreme (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2629 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

463 g Smetana 33% tuku

578 g cukr krupice

131 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

79 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

120 g Ochucovací pasta Vanilka Supreme (kód: 2366)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.