Pasterace
- 300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
- 690 g cukr krupice
- 3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Mražení
- Před mražením do zpasterovaného tekutého základu přimícháme 319 g Ochucovací pasta Tiramisu Linea (kód: 2188)
Zdobení
- Při vypouštění zmrzliny prokládáme cukrářskými piškoty, které nejprve krátce namočíme v kávě.
- Nakonec celý povrch zmrzliny ve vaničce pomocí sítka silně posypeme alespoň 100 g Kakao Ghana, 20-22% kakaového másla (kód: 2582). Pokud zmrzlinu uchováváme v mrazáku, povrch posypeme až před vložením do vitríny.
Související:
Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena, 2 kg
skladem
Mléčná báze pro výrobu zmrzliny, dobře drží v kopcích ve zmrzlinové vitríně a přitom neobsahuje hydrogenované tuky.
cena za kg: 374,00 Kč
———
Ochucovací pasta Tiramisu Linea, 5 kg
skladem
Pasta s chutí tradičního italského moučníku Tiramisu.
cena za kg: 309,00 Kč
———
Kakao Ghana, 20-22% kakaového másla, 25 kg
na objednávku
100% čistý kakaový prášek bez přísad. Tmavé tučné kakao (obsahuje 20-22% kakaového másla). Vyrobeno z prvotřídních kakaových bobů pocházejících z Ghany a z Pobřeží slonoviny.
cena za kg: 176,00 Kč
———