Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)

8 g Skořice pravá Ceylon (v prášku) 1 kg/sáček (kód: 2763)

200 g Poleva s kousky Variegato Jablko se skořicí (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Variegato Zlaté rozinky (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.


Doprava zdarma

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.