Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)

8 g Skořice pravá Ceylon (v prášku) 1 kg/sáček (kód: 2763)

200 g Poleva s kousky Variegato Jablko se skořicí (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Variegato Zlaté rozinky (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.