Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Biscotto (kód: 2360)

8 g Skořice pravá Ceylon (v prášku) 1 kg/sáček (kód: 2763)

200 g Poleva s kousky Variegato jablko a skořice Lea (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Variegato zlaté rozinky Lea (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí