>

Zmrzlina Speculoos (ČokoKaramel Biscuit)

Zmrzlina Speculoos (ČokoKaramel Biscuit)

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze

320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (ochucení)

300 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (dekorace)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).

  2. Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí