suroviny pro Váš úspěch
Zmrzlina Cremino Slaný Karamel
Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
870 g
Směs na zmrzlinu Slaný karamel easy
(kód: 2629)
2130 g
Mléko plnotučné (3,5% tuku)
1 g
sůl
400 g
Poleva krémová Loveria Karamel
(kód: 2662)
Postup
Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
Nechat alespoň 30 minut odstát.
Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
Dáme zmrazit (nejlépe pomocí šokového mražení).
Na ztuhlý povrch nalijeme polevu
Poleva krémová Loveria Karamel
(kód: 2662)
.
Směs na zmrzlinu Slaný karamel easy - 1,2 kg
skladem
Kompletní sušená směs pro snadnou výrobu zmrzliny s chutí známých holandských karamelových vaflí. Receptura: 1 sáček + 3 l mléka.
kg bez DPH: 376,00 Kč
kg s DPH: 421,12 Kč
prodejní ks s DPH: 505,12 Kč
prodejní ks bez DPH: 451,00 Kč
———
Poleva krémová Loveria Karamel - 5,5 kg
skladem
Krémová čokoládovo-karamelová poleva, která si udržuje jemnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
kg bez DPH: 412,00 Kč
kg s DPH: 461,44 Kč
prodejní ks s DPH: 2.535,68 Kč
prodejní ks bez DPH: 2.264,00 Kč
———
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Krémové čokoládové polevy Loveria
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Zmrzlina bez lepku
Veganská zmrzlina
Suroviny na dorty a zákusky
Pomůcky a doplňky
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox