Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda Lea (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Variegato Granátové jablko Lea (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Postup:
-
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda Lea (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
-
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
-
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Variegato Granátové jablko Lea (kód: 2468).
- Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
- Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
Související:
Poleva s kousky Variegato Granátové jablko Lea, 2 kg
sklademVariegato na protírání a zdobení zmrzliny s dření a kousky granátového jablka. Obahuje 33% granátových jablek.
cena za kg: 324,00 Kč
———
Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar, 3,5 kg
sklademExkluzivní přírodní pasta z extraktem z vanilky Bourbon z Madagaskaru a s esenciálními oleji ze Sicilských citrusů. Obsahuje kousky mleté vanilky.
cena za kg: 574,00 Kč
cena dávky: 17,22 Kč
dávkování: 30 g/kg
cena dávky: 17,22 Kč
dávkování: 30 g/kg
———
Poleva krémová Loveria Pistácie, 5,5 kg
sklademKrémová čokoládovo-pistáciová poleva, která si udržuje jemnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
cena za kg: 532,00 Kč
———
Poleva krémová Loveria Pistácie, 1,2 kg
sklademKrémová čokoládovo-pistáciová poleva, která si udržuje jemnou strukturu i při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
cena za kg: 542,00 Kč
———
Zmrzlinové cedulky zapichovací - přepisovací, sada 50 ks + fix
sklademSada 50 cedulek, určených pro zasunutí do zmrzliny. Text na cedulkách lze libovolně měnit. Sada obsahuje bílý popisovací fix smazatelný vodou.
cena ks: 1.088,00 Kč
———