Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem (báze Royal)

Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
  240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda Lea (kód: 2438)
  200 g Poleva s kousky Variegato Granátové jablko Lea (kód: 2468)
  400 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda Lea (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Variegato Granátové jablko Lea (kód: 2468).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
Zmrzlinový den