Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal)

Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal)

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3400 g Tekutá smetanová báze Royal

  120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

  120 g Dextróza (kód: 2126)

  400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.