Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

243 g Smetana 33% tuku

534 g cukr krupice

121 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

193 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

  400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
  5. Dozdobíme povrch zmrzliny pomocí lískových oříšků.
  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.