Pasterace
- 300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
- 660 g cukr krupice
- 3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Mražení
- Před mražením do zpasterovaného tekutého základu přimícháme 277 g Ochucovací pasta Vaječný likér Linea (kód: 2549)
Zdobení
- Při vypouštění zmrzlinu prolíváme cca 200 g Poleva krémová Loveria Classica Oříšková čokoláda (kód: 2301)
- Nakonec shora na kopce zmrzliny rovnoměrně nalijeme dalších cca 300 g Poleva krémová Loveria Classica Oříšková čokoláda (kód: 2301) jako dekoraci.
Související:
Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena, 2 kg
skladem
Mléčná báze pro výrobu zmrzliny, dobře drží v kopcích ve zmrzlinové vitríně a přitom neobsahuje hydrogenované tuky.
cena za kg: 374,00 Kč
———
Poleva krémová Loveria Classica Oříšková čokoláda, 5,5 kg
skladem
Krémová čokoládovo-lískooříšková poleva, která si udržuje příjemně vláčnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
cena za kg: 251,00 Kč
———
Ochucovací pasta Vaječný likér Linea, 3 kg
skladem
Pasta s výraznou chutí Vaječného likéru.
cena za kg: 290,00 Kč
———