725 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | |
200 g | cukr krupice | |
200 g | Jogurt čerstvý bílý | |
30 g | Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259) | |
35 g | Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690) | |
40 g | Dextróza (kód: 2126) | |
50 g | Poleva s kousky Variegato Granátové jablko (kód: 2468) |
Související:
Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení, 2 kg
skladem
Sušený jogurt k ochucení mléčného zmrzlinového základu nebo např. do šlehačky při výrobě šlehačkových dortů. Dávkování: 30 g/kg základu + lze přidat navíc i čerstvý jogurt: 200 g/kg základu.
cena za kg: 511,00 Kč
———
Poleva s kousky Variegato Granátové jablko, 2 kg
skladem
Variegato na protírání a zdobení zmrzliny s dření a kousky granátového jablka. Obahuje 33% granátových jablek.
cena za kg: 374,00 Kč
———
Dextróza, 25 kg
skladem
Dextróza nejen do zmrzliny. Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost.
cena za kg: 47,00 Kč
———
Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný, 2 kg
skladem
Báze pro výrobu ovocných zmrzlin bez emulgátorů. Certifikována organizací Vegan OK.
cena za kg: 371,00 Kč
———