suroviny pro Váš úspěch
Zmrzlina Exotika
Osvěžující a oblíbená zmrzlinová kombinace ExotiCo. Využijte kvalitní suroviny Leagel.
Postup:
Do mléčného zmrzlinového základu přidáte 80 g
Ochucovací pasta Kokos
(kód: 2388)
a 20 g
Ochucovací pasta Máta bílá
(kód: 2370)
.
Vše promíchejte a nalijte do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmraženou zmrzlinu prolijte polevou
Poleva s kousky Mango
(kód: 2372)
a posypte strouhaným kokosem.
Ochucovací pasta Máta bílá - 3,5 kg
na objednávku
Svěží mátová pasta. V kombinaci se Stracciatellou skvělá pro přípravu zmrzliny čokoláda s mátou.
kg bez DPH: 408,00 Kč
kg s DPH: 456,96 Kč
prodejní ks s DPH: 1.600,48 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.429,00 Kč
min. objednávka 1 balení
———
Poleva s kousky Mango - 2 kg
na objednávku
Poleva s kostičkami zralého manga. Obsahuje 33% manga. Výborná poleva na zmrzlinu a zákusky.
kg bez DPH: 356,00 Kč
kg s DPH: 398,72 Kč
prodejní ks s DPH: 797,44 Kč
prodejní ks bez DPH: 712,00 Kč
min. objednávka 1 balení
———
Ochucovací pasta Kokos - 3,5 kg
skladem
Oblíbená přírodní kokosová pasta s kousky kokosu.
kg bez DPH: 351,00 Kč
kg s DPH: 393,12 Kč
prodejní ks s DPH: 1.376,48 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.229,00 Kč
———
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Krémové čokoládové polevy Loveria
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Zmrzlina bez lepku
Veganská zmrzlina
Suroviny na dorty a zákusky
Pomůcky a doplňky
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox