Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
1650 g | Voda horká 90 °C |
1350 g | Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) |
90 g | Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417) |
100 g | Farcitura Meruňka (kód: 2416) |
400 g | Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383) |
Postup:
-
Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).
-
Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).
-
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
-
Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Farcitura Meruňka (kód: 2416).
-
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
- Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
- Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).
Související:
Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy, 1,8 kg
cena za kg: 327,00 Kč
———
Farcitura Meruňka, 1,5 kg
cena za kg: 242,00 Kč
———
Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda, 5,5 kg
cena za kg: 284,00 Kč
———
Zmrzlinové cedulky zapichovací - přepisovací, sada 50 ks + fix
cena ks: 1.088,00 Kč
———