Zmrzlina Cremino Sacher

Zmrzlina Cremino Sacher

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

1650 g Voda horká 90 °C
1350 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
   90 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
  100 g Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  400 g Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Farcitura Meruňka (kód: 2416).

  5. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  6. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  7. Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).
Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.