suroviny pro Váš úspěch
Zmrzlina Červený meloun s čerstvým melounem
Recept
1 sáček (1250 g)
Směs na Točenou zmrzlinu Červený meloun easy
(kód: 2249)
1,75 litrů (1750 g)
kvalitní voda
1000 g
čerstvého melounu
Postup
Sáček rozpustit do vody, přidat čerstvý meloun a důkladně promixovat.
Nechat 1 hodinu odstát.
Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Směs na Točenou zmrzlinu Červený meloun easy - 1,25 kg
na cestě
Sušená směs na výrobu kvalitní zmrzliny červený meloun. Receptura: 1 sáček + 2,5 l vody. Nechat stát 1/2 hod. Nebo 1 sáček + 1,75 l vody + 1 kg ovoce.
kg bez DPH: 282,00 Kč
kg s DPH: 315,84 Kč
prodejní ks s DPH: 395,36 Kč
prodejní ks bez DPH: 353,00 Kč
———
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Krémové čokoládové polevy Loveria
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Zmrzlina bez lepku
Veganská zmrzlina
Suroviny na dorty a zákusky
Pomůcky a doplňky
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox