3280 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
320 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388)
200 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)
200 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
Strouhaný kokos
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami, posypeme kokosem nebo mandlovými lupínky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
———
———
———