Suroviny pro Váš úspěch...
Zmrzlina Ananasová
na 1 kg
na 4 kg
650 g
kvalitní voda
2600
200 g
cukr krupice
800
30 g
Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný
(kód: 2690)
120
20 g
Dextróza
(kód: 2126)
80
100 g
Ochucovací pasta Ananas
(kód: 2368)
400
Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný - 2 kg
skladem
Báze pro výrobu ovocných zmrzlin bez emulgátorů. Certifikována organizací Vegan OK.
kg bez DPH: 371,00 Kč
kg s DPH: 426,65 Kč
prodejní ks s DPH: 853,30 Kč
prodejní ks bez DPH: 742,00 Kč
———
Dextróza - 25 kg
skladem
Dextróza nejen do zmrzliny. Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost.
kg bez DPH: 47,00 Kč
kg s DPH: 54,05 Kč
prodejní ks s DPH: 1.351,25 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.175,00 Kč
———
PREGO.cz
O NÁS
Pečlivě pro Vás vybíráme
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
KATALOG SUROVIN
Novinky 2022
Novinky 2021
Novinky 2020
Novinky 2019
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Suroviny na dorty a zákusky
Krémové polevy a náplně Cremosette
Krémové čokoládové polevy Loveria
Křupavé čokoládové polevy Stickaway
Proteinová zmrzlina POWER!
Relaxační zmrzlina
Snadná výroba kvalitních ovocných zmrzlin Fruitcub3
Suroviny na zákusky vhodné pro Diabetiky
Suroviny i pro Vegany
Pomůcky a obaly
Pravé italské Espresso
Otevřete obchod se zmrzlinou
Zahájení výroby zmrzliny - vybavení
Příklady receptů
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Pečlivě pro Vás vybíráme
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
KATALOG SUROVIN
Novinky 2022
Novinky 2021
Novinky 2020
Novinky 2019
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Suroviny na dorty a zákusky
Krémové polevy a náplně Cremosette
Krémové čokoládové polevy Loveria
Křupavé čokoládové polevy Stickaway
Proteinová zmrzlina POWER!
Relaxační zmrzlina
Snadná výroba kvalitních ovocných zmrzlin Fruitcub3
Suroviny na zákusky vhodné pro Diabetiky
Suroviny i pro Vegany
Pomůcky a obaly
Pravé italské Espresso
Otevřete obchod se zmrzlinou
Zahájení výroby zmrzliny - vybavení
Příklady receptů
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2023 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox