Pasterace
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Mražení
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Niky (kód: 2251)
Zdobení
480 g Poleva krémová Mléčný Karamel (kód: 2382)
240 g Poleva krémová Loveria Classica Oříšková čokoláda (kód: 2301)
50 g Nesolené arašídy
Související:
Poleva krémová Mléčný Karamel, 2 kg
cena za kg: 330,00 Kč
———
Poleva krémová Loveria Classica Oříšková čokoláda, 5,5 kg
cena za kg: 251,00 Kč
———
Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena, 2 kg
cena za kg: 374,00 Kč
———
Ochucovací pasta Arašídy Niky, 5 kg
cena za kg: 383,00 Kč
———
Poleva křupavá Stickaway - mléčná čokoláda, 1,2 kg
cena za kg: 389,00 Kč
———
Topping Mou - Mléčný karamel, 1 kg
cena za kg: 228,00 Kč
———