Dextróza (100 DE), 25 kg
sklademDextróza nejen do zmrzliny. Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost.
cena za kg: 39,00 Kč
———
Stabilizátor Neutro Latte 5, 2 kg
sklademVysoce účinný, čistý stabilizátor do speciálních receptur na přípravu zmrzliny. Je vhodný do mléčných zmrzlin pro výrobu za tepla (s pasterací).
Dávkování 5 g na 1 kg mléčného základu.
cena za kg: 449,00 Kč
cena dávky: 2,25 Kč
dávkování: 5 g/kg
cena dávky: 2,25 Kč
dávkování: 5 g/kg
———
Našlehávací pasta Velvetino, 5 kg, AKCE
sklademOsvědčený našlehávací prostředek. Chuťově neutrání, pro zvýšení nášlehu a jemnosti zmrzlin, těst a cukrářských výrobků.
Dávkování 3 - 5 g / 1 kg báze.
-14% 220,00 Kč
akční cena za kg: 190,00 Kč
cena dávky: 0,95 Kč
dávkování: 5 g/kg
akční cena za kg: 190,00 Kč
cena dávky: 0,95 Kč
dávkování: 5 g/kg
———
Sušené ochucení Panna Piú*, 1,5 kg
sklademSušená směs s chutí smetany pro zlepšení chuťových vlastností všech mléčných zmrzlinových základů.
cena za kg: 399,00 Kč
cena dávky: 13,97 Kč
dávkování: 35 g/kg
cena dávky: 13,97 Kč
dávkování: 35 g/kg
———
Stabilizátor Neutro Frutta 5, 2 kg
sklademVysoce účinný, čistý stabilizátor do speciálních receptur na přípravu zmrzliny. Je vhodný do ovocných zmrzlin pro výrobu za studena (není třeba pasterovat).
Dávkování 5 g na 1 lt vody.
cena za kg: 460,00 Kč
cena dávky: 2,30 Kč
dávkování: 5 g/kg
cena dávky: 2,30 Kč
dávkování: 5 g/kg
———
Glukosil Gelato Master School - doplněk do zmrzlinových receptů, 2 kg
sklademVyvážená směs cukrů pro usnadnění výroby pokročilých zmrzlinových receptů. Můžeme doporučit k optimalizaci struktury a sladkosti zmrzliny.
cena za kg: 145,00 Kč
cena dávky: 5,08 Kč
dávkování: 35 g/kg
cena dávky: 5,08 Kč
dávkování: 35 g/kg
———
Zlepšující přídavek do mléčných a ovocných zmrzlin, 1,3 kg
sklademSměs pro zlepšení stability zmrzliny. Doporučujeme jako přídavek ke zmzlinovým základům, které mají dávkování 50 g a nižší.
cena za kg: 297,00 Kč
cena dávky: 8,91 Kč
dávkování: 30 g/kg
cena dávky: 8,91 Kč
dávkování: 30 g/kg
———
"Glukóza" = sušený glukózový sirup (38/39 DE), 25 kg
na objednávkuSušený glukózový sirup, v Itálii označovaný jako "Glukóza". Používá se pro doladění struktury a sladkosti zmrzliny.
cena za kg: 63,00 Kč
———
Kakao Selecao 22-24% tuku, 1,5 kg
na objednávkuTmavé práškové kakao o obsahu tuku 22-24%. Vhodné ke zdobení moučníků. Lze ho použít i pro pečení, ochucení krémů a zmrzlin.
cena za kg: 280,00 Kč
———