Popis
Dávkování 50g/l. Má intenzivní chut' ovoce. Při krájení zákusku velmi dobře drží.
Jak udržet šťávu v ovoci
Bindogel fixuje vlhkost ovoce, aby nepouštělo šťávu do okolního těsta. Na jeden dort stačí použít 20 g Bindogelu. Ovoce má navíc jasnější barvy a čerstvější vzhled. Je vhodný na čerstvé i mražené ovoce a je výborný i na zapékání ovoce.
Postup
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 1747
Složení
Složení výrobku: cukr, zahušťovadlo (karagenan, karob) regulátor kyselosti: (citran draselný, kyselina askorbová, kyselina citrónová), prášek z červené řepy, maltodextrin, aroma.
Nutriční hodnoty / 100 g:- Energie: 283 kcal
- Sacharidy: 65.4 g
- - z toho cukry: 54.6 g
- Tuky: 0.1 g
- - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.1 g
- Bílkoviny: 1 g
- Sůl: 1.48 g
- Vláknina: 8 g
- Sušina: 75.98 g