>

Zahájení výroby zmrzliny - vybavení

Zahájení výroby zmrzliny - vybavení

Co potřebujeme:

  • Potřebujeme kolaudaci výrobních prostor a schválení výrobny Krajskou hygienickou stanicí (KHS), odbor hygieny výživy. KHS vydává závazná stanoviska k projektovým dokumentacím a kolaudacím potravinářských objektů. Kontakty na KHS jsou na stránkách Ministerstva zdravotnictví: mzcr.cz - pod odkazem „přímo řízené organizace“ a pak „krajské hygienické stanice“.
  • Nahlásit provozovnu Státní zemědělské a potravinářské inspekci nejpozději v den zahájení výroby.
  • Stroje na výrobu a prodej zmrzliny.
  • Pomůcky usnadňující výrobu a prodej zmrzliny.
  • Suroviny na výrobu.
  • Kritické body a sanitační režim pro výrobu zmrzliny.
  • Pracovníky pro výrobu a prodej zmrzliny.
  • Hezké, příjemné prostředí pro zákazníky.
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí