Višňový dort

Višňový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort):

  330 g     Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  216 g     vejce
    50 g     kvalitní voda
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Krém Višňový:

 250 g      kvalitní voda 20ºC
1000 g      našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Višňová poleva:

  50 g    Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580)

100 g     kvalitní voda

  • Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat. 

 

Výroba čokoládových ozdob:

Rozehřátou čokoládu Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru).

Její velikost můžeme podle potřeby upravit.

Nařežeme si potřebné tvary a popř. je vytvarujeme.

Po ztuhnutí čokolády fólii opatrně sloupneme.

 

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.