Topping Jahoda Linea - 1,2 kg

Topping Jahoda Linea - 1,2 kg

Topping Jahoda Linea - 1,2 kg
TOP
kg bez DPH: 249,00 Kč
kg s DPH: 278,88 Kč
prodejní ks s DPH: 334,88 Kč
prodejní ks bez DPH: 299,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Jahodová poleva k dekoraci zmrzliny, pohárů a dezertů. Obsahuje 30% jahod.

Točená zmrzlina Jogurtová

Kompletní sušená směs pro přípravu oblíbeného mraženého jogurtu.

Receptura:

1 sáček (1080 g) Směs na Točenou zmrzlinu Jogurt Frozen (kód: 2826)
4 litrů (4000 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)

Postup:

  • Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
  • Nechat 0,5 hodiny odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.

Dort Jahody se Stracciatellou (1 plech 60 x 20 cm)

Základní recept na Sacher piškot

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí se a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min. s puštěným větráním.

Jahodový krém

140 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
175 g kvalitní voda, ca. 20 °C 

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku  našlehaná předem

  • Vše se spojí.

Stracciatella krém

140 g Ztužovač šlehačky Stracciatella - na šlehačkové dorty (kód: 2764)
175 g kvalitní voda  20 °C

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí.

Panna Cotta Zrcadlová poleva

40 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
40 g kvalitní voda, teplá

  • Smíchá se do hladka a hned poté se přidá:

250 g Smetana 33% tuku, tekutá

  • Vše se promíchá a ihned se potahuje povrch řezů.
  • Lze také použít Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
  • Na dno formy se vloží plát upečený ze Směs na korpus Sacher (kód: 2630) (60 x 20 cm).
  • Jahodový krém a Stracciatella krém se nepravidelně protřou.
  • Naplní se jimi forma, uhladí se do hladka a nechá cca 2 hodiny chladit v lednici.
  • Zrcadlová bílá poleva se natře na povrch řezů. Může se melírovat s Topping Jahoda Linea (kód: 2196).
  • Nakrájí se nejprve čtverce (10 x 10 cm) a pak diagonálně trojúhelníky.

Zdobení

  • Použije se čerstvé ovoce, popř. čokoládové plátky.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2196

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup (kukuřice), dužina z jahod (30%), cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, extrakt z černého bezu, stabilizátor: pektin, konzervační látka: sorban draselný, barva: karmín, kurkumin, aroma.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 276 kcal
  • Sacharidy: 67.9 g
  • - z toho cukry: 53.4 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sušina: 68 g