Navštivte nás na veletrhu SIGEP v pavilonu C5 a ochutnejte novinky pro výrobu zmrzliny a zákusků pro rok 2020.
Kurzy jsou teoretické i praktické založené na individuální metodě, která umožňuje studentům neustále komunikovat s podporou moderních multimediálních technologií. V rámci malé skupiny bude mít každý účastník k dispozici individuální stanici vybavenou nejmodernějším vybavením.
Kurzy jsou určeny pro ty, kteří chtějí otevřít úspěšný zmrzlinový salon a také užitečné pro ty, kteří chtějí zlepšit své znalosti výrobce zmrzliny.
Student obdrží informační listy; manuál receptů vytvořený během kurzu; čepici, bundu a zástěru; flashdisk; diplom o absolvování kurzu; oběd s cateringem.
Lektoři:
Pasticcere in gelateria
Best Practice Food Designer Italy 2017
Danilo Freguja
Pasticcere e Cioccolatiere di riferimento
Fabio Centoni
Maestro Pasticcere e Cioccolatiere
Paolo Cappellini
Chimico del gelato
Dr. Roberto Leardini
Tecnologo Alimentare. Ceo di Leagel Srl. Responsabile tecnico per AIIPA.
Roberto Leoni
Gelatiere innovativo e di tendenza.
Marco Mezzenga
Social Media Specialist. Facebook, Instagram e Tripadvisor.
Luca Bernardini
Maestro Pasticcere e Gelatiere
Giorgio Ballabeni
Maestro Gelatiere sperimentale
Alberto Vitaro
Maestro Gelatiere e Pasticcere
Raoul Trozzo
Gelatiere e insegnante di chimica
Giacomo Schiavon
Maestro Gelatiere e proprietario della “La Sorbetteria Castiglione”
Antonio Mezzalira
Gelatiere Gastronomico a “3 coni”
Mario Ragona
Mario Ragona, Chef e Maestro Pasticcere moderno