Tiramisú dort

Tiramisú dort

Dortový korpus světlý: 

330 g   Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)

215 g  vejce

  50 g  kvalitní voda

Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.

Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Tiramisú krém:

100 g  Ztužovač šlehačky Tiramisu - na šlehačkové dorty (kód: 2011)

125 g  kvalitní voda min. 20ºC

500 g  našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

POSTUP VÝROBY DORTU:

  • Do dortové formy vložíme tenký plát ze  Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345), potřeme kávou.
  • Na piškot dáme polovinu Tiramisú krému.
  • Vložíme další plát piškotu, doplníme formu zbytkem Tiramisú krému a uhladíme povrch.
  • Necháme vychladit v ledničce cca 2 hodiny.
  • Po vychladnutí  posypeme povrch dortu Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) přes šablonu s nápisy Tiramisú.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.