Doplňkové suroviny

Přípravky pro dosažení specifických požadovaných vlastností zmrzliny.

Glukóza 29/31 DE = sušený glukózový sirup, 5 kg

Sušený glukózový sirup, v Itálii označovaný jako "Glukóza". Používá se »»»
Glukóza 29/31 DE = sušený glukózový sirup, 5 kg
na objednávku

———

Glukóza 38/39 DE = sušený glukózový sirup, 5 kg

Sušený glukózový sirup, v Itálii označovaný jako "Glukóza". Používá se »»»
Glukóza 38/39 DE = sušený glukózový sirup, 5 kg
na objednávku

———

Našlehávací pasta Velvetino, 5 kg

Osvědčený našlehávací prostředek. Chuťově neutrání, pro zvýšení nášlehu »»»
Našlehávací pasta Velvetino, 5 kg
Balení výrobku Našlehávací pasta Velvetino, 5 kg
skladem
cena dávky: 1,09 Kč
dávkování: 5 g/kg báze

———

Dextróza 100 DE = čistá glukóza, 1 kg

Čistá glukóza nejen do zmrzliny. Dextrózou se může nahradit 10-15% »»»
Dextróza 100 DE = čistá glukóza, 1 kg
Balení výrobku Dextróza 100 DE = čistá glukóza, 1 kg
skladem
cena dávky: 1,04 Kč
dávkování: 15 g/kg báze

———

Stabilizátor Neutro Latte Lea, 2 kg

Vysoce účinný, čistý stabilizátor do speciálních receptur na přípravu »»»
Stabilizátor Neutro Latte Lea, 2 kg
Balení výrobku Stabilizátor Neutro Latte Lea, 2 kg
na objednávku
cena dávky: 2,22 Kč
dávkování: 5 g/kg báze

———

Stabilizátor Neutro Frutta Lea, 2 kg

Vysoce účinný, čistý stabilizátor do speciálních receptur na přípravu »»»
Stabilizátor Neutro Frutta Lea, 2 kg
Balení výrobku Stabilizátor Neutro Frutta Lea, 2 kg
na objednávku
cena dávky: 2,30 Kč
dávkování: 5 g/kg báze

———

Stabilizátor Neutro Linea, 2 kg

Zmrzlinový stabilizátor do speciálních receptur na přípravu zmrzliny. »»»
Stabilizátor Neutro Linea, 2 kg
Balení výrobku Stabilizátor Neutro Linea, 2 kg
na objednávku
cena dávky: 2,50 Kč
dávkování: 5 g/kg báze

———