K jádru pudla - aneb jak vymazlit zmrzlinovou bázi - Praha 4. - 5. 4. 2018

Srdečně Vás zveme do Prahy na školení zmrzlin, ve kterém půjdeme přímo k jádru věci - společně s italskými odborníky na zmrzlinu (Marco Adelfio a Cesare Di Paolo) se budeme zabývat tím, jak vyladit zmrzlinové recepty tak, aby vyhovovaly nejrůznějším chuťovým, nutričním, praktickým a cenovým požadavkům.

Na školení se naučíte jak přizpůsobit zmrzlinové recepty ovocných a smetanových zmrzlin tak, aby vyrobené zmrzliny měly optimální teplotu a stukturu podle teploty ve Vaší zmrzlinové vitríně a podle dalších potřeb a Vašeho přání. Můžete si zvolit 2 termíny školení - středu nebo čtvrtek.

Zároveň bude probíhat ochutnávka vyrobených zmrzlin pro veřejnost ZDARMA - Novinky a bestsellery pro sezónu 2018. Ochutnávka točených zmrzlin bude k dispozici oba termíny. Ochutnávka kopečkové zmrzliny bude ve čtvrtek.

K jádru pudla - aneb jak vymazlit zmrzlinovou bázi - Praha 4. - 5. 4. 2018

STŘEDA - 4. 4. 2018 - odborný seminář K jádru pudla
+ Ochutnávka točených zmrzlin pro sezónu 2018.

Začátek semináře: v 10:00 hodin - příspěvek 450 Kč.

Na ochutnávku můžete přijít kdykoliv během dne - ZDARMA.

=============================================

ČTVRTEK - 5. 4. 2018 - odborný seminář K jádru pudla
+ Ochutnávka kopečkové a točené zmrziny pro sezónu 2018.

Začátek semináře: v 10:00 hodin - příspěvek 450 Kč.

Na ochutnávku můžete přijít kdykoliv během dne - ZDARMA.

=============================================

MÍSTO KONÁNÍ:

Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, PRAHA



Doprava zdarma

Objednejte do 10:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.


Přihláška na ochutnávku

Ochutnávka zmrzlinových novinek 2024

Ochutnávka zmrzlinových novinek 2024, Brno a Praha