Školení výroby Italské zmrzliny pro pokročilé - Praha 4. - 5. 4. 2018

Srdečně Vás zveme do Prahy na školení pro zmrzlináře.

Na našem školení Výroba Italské zmrzliny pro pokročilé se naučíte jak přizpůsobit zmrzlinové recepty ovocných a smetanových zmrzlin tak, aby vyrobené zmrzliny měly optimální teplotu a stukturu podle teploty ve Vaší zmrzlinové vitríně a podle Vašich představ. 

Na ochutnání budou také připraveny vzorové zmrzlinové novinky pro sezónu 2018, které připraví italský zmrzlinář Marco Adelfio. 

DATUM ŠKOLENÍ:

  • Středa 4. 4. 2018 - optimalizace ovocné italské zmrzliny
  • Čtvrtek 5. 4. 2018 - optimalizace smetanové italské zmrzliny

Čas: od 10:00 - 16:00 hodin

MÍSTO KONÁNÍ:

Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, PRAHA

PŘÍSPĚVEK: 

450,- Kč na osobu a den.

Přihlašte se zde:

Ozveme se Vám telefonicky. Vyplňte přihlašovací formulář níže:

 


Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí