>

Dort Luna Rossa

Dort Luna Rossa

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  130 g voda
    30 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea (kód: 2259)
  400 g Jogurt čerstvý bílý
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Zrcadlová poleva Malinová Lea (kód: 2497)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra Lea (kód: 2277)

Malinové srdce uvnitř

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  65 g voda
  70 g Ochucovací pasta Malina 40 Lea (kód: 2492)
  30 g Zrcadlová poleva Čokoládová Lea (kód: 2495)

  • Vyšleháme šlehačku se Semifreddo Neutro, vodou, ochutíme Ochucovací pasta Malina 40 Lea (kód: 2492)
  • Naplníme formičku a zmrazíme na - 20 ºC. 

Bagna malina

Postup přípravy dortu

 

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí