Polokoule Samba

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  130 g voda
    40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Lea (kód: 2481)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová Lea (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra Lea (kód: 2277)

Kávové srdce

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  65 g voda
  20 g Ochucovací pasta Káva Lea (kód: 2480)

Bagna caffé

Postup


Kontextové menu [Nahoru]