>

Dort Sabauda

Dort Sabauda

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  130 g voda
  120 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Lea (kód: 2485)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Farcitura Crem Caramel Lea (kód: 2493)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)

Pistáciové srdce

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
  65 g voda
  70 g Ochucovací pasta Pistáciové pesto Lea (kód: 2486)

 

Bagna lískové oříšky

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296) a vodou.
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Lískový oříšek Lea (kód: 2485).
  • Dno formy vyložíme piškotem o stejném průměru jako pistáciové srdce a zvlhčíme ho Bagna lískový oříšek.
  • Na piškot vložíme předem připravené pistáciové srdce, které přikryjeme tenkým piškotovým plátem.
  • Přidáme druhou polovinu lískooříškové šlehačky a pečlivě doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté ozdobíme povrch dortu Farcitura Crem Caramel Lea (kód: 2493).
  • Dozdobíme Čokoládovýmí ozdobami.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí