Diabella Malinový dort

Piškotový korpus čokoládový Diabella Ø 26 cm (na 1 dort)

175 g Diabella směs na piškotový korpus (kód: 2425)
175 g vejce
  12 g voda

Šlehačkový krém malinový Diabella

150 g Diabella Readymix Malina (kód: 2440)
150 g voda 20ºC
450 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.

Želatina Diabella

125 g Diabella želírovací cukr N Jelly (kód: 2441)
500 g voda 100 °C

Postup

  • Tenkou vrstvu piškotového čokoládového korpusu Diabella vložíme na dno vyšší formy a potřeme malinovým krémem Diabella a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou malinového krému Diabella.
  • Položíme další tenkou vrstvu korpusu a povrch dortu jemně posypeme výrobkem Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1993).
  • Dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit. 
  • Po vyndání z lednice umístíme na povrch dortu 450 g Mražené maliny lehce promíchané s 20 g výrobku Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1993)
  • Postupně zalijeme mírně zchlazenou želatinou Diabella.