Čokoládový vánoční stromek

Suroviny

1000 g Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099), Čokoláda bílá blok  (kód: 2112)
    10 g KESSKO Aroma - dle chuti  Aroma Vanilka (kód: 2766), Aroma Citron (kód: 2021), Aroma Mandle (kód: 2768), Aroma Rum (kód: 2767)

Dle přání drobné kousky:

Postup

  • Čokoláda hořká a bílá, rozehřátá a aromatizovaná, se dobře promíchá.
  • Nalije se na plech (60 x 40 cm) vyložený pečícím papírem.
  • Posype se připravenými kousky zdobení.
  • Vykrojí se různé velikosti hvězd.
  • Hvězdy se spojí hustou čokoládovou polevou nebo nugátem.
  • Pomocí Sladký sníh (kód: 2790) se vytvoří sněhové zdobení.