Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
Ozvěte se a pomůžeme Vám nastavit ideální recepty pro Vaše zmrzliny. Báze Superior 100 umožňuje zmrzlinu tvarovat do vysokých kopců ve zmrzlinové vitríně.
kg bez DPH: 377,00 Kč
kg s DPH: 422,24 Kč prodejní ks s DPH: 845,60 Kč
prodejní ks bez DPH: 755,00 Kč
Tato modrá zmrzlina má nebesky modrou barvu pocházející z vodní řasy Spirulina, která se používá ve zdravé výživě. Je ochucená přírodním karamelem, který ji dává autentickou chuť cukrové vaty.
kg bez DPH: 481,00 Kč
kg s DPH: 538,72 Kč prodejní ks s DPH: 1.886,08 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.684,00 Kč